این هم 5تایه دیگه![]()
این هم 5تایه دیگه![]()
این 5 تای دیگه تا حالا 45 پارت شده فکر کنم حدودا 49 پارت باشه که واسه راحتی شما عزیزان با حجم های کم درستشون کردم![]()
5تایی دیگه![]()
و این هم چند پارت آخر
دوستان همه پارت ها رو که دانلود کردن باید توجه کنن که همه رو تویه یه پوشه بزارن و بعد با نرم افزار WinRar استخراجشون کنن و بعد پوشه CITIES را رویه پوشه CITIES گوشیتون کپی کنید![]()

با تشکر از شما
این تاپیک مهم شده و انشالله یاسین جان زحمت گذاشتن آیکون این تاپیک را در بالای سایت می کشن![]()
دیگه Cer & Key مرد! با تاپیک های زیر
*[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
*[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
* [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

دوستان 5800 دار اگه گوشیشون رو با این راه:
[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
فلش کنن ،آخرین نسخه Ovi map روی گوشیتون نصب می شه به همراه تمام نقشه های ایران![]()
دیگه Cer & Key مرد! با تاپیک های زیر
* [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

آخرین ورژن اضافه شد:
[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
آقا من گوشی 5800 ام رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.ovi map 3 هم جزو آپدیت هاش بود.این الان نقشه ی شهر های ایران رو داره یا اینکه باید جداگانه نقشه های ایران رو اضافه کنم؟
دوست من توجه کرده باشین اینجا [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] و برای 5800 به کلوپ زیر مراجعه کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
دنیای من تویی ، دنیا ولی میگن زندون مومنه
( محسن چاوشی )
تو دنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست!
( فریدون )
-------------------------------------------------------------
برای مدتی نیستم و این اولین باره!
موفق باشی پی سی سوئیت
سلام بر دوستان عزیز من گوشی e75 دارم و فایلهای مذکور را نتونستم نصب کنم با گوشی من همخوانی نداشت . گوشی من gps داره ولی فقط طول و عرض جغرافیایی را میده و در سایت نوکیا گزینه ایران وجود نداره من امارات را تونستم دانلود کنم ولی ایران نداشت چیکار کنم؟