در گوگل محبوب کنید :

+ پاسخ به موضوع + ارسال موضوع جدید
صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69
Like Tree1Likes

موضوع: Nokia Ovi Maps ؛ نقشه تهران و راه‌های ایران - S60v5

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800
    Immortal امتیاز غیر فعال شده است. Immortal آنلاین نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط mhalvaee نمایش پست ها
    آقا این نسخهٔ ۳.۳ برای n۷۹ خواستم نصب کنم با ارور unable to install acsesمواجه شدم
    نسخهٔ ۳.۰۱ خواستم نصب کنم با ارور زیر مواجه شدم
    cerretifect error contact
    یه چیزی خلاصه
    تو همین چیزا دیگه
    یکاری بکنید

سلام دوست خوبم
    این چند نسخه رو که می دم تست کن ببین مشکلت بر طرف می شه یا نه
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

از این پست ها که دادم برای گوشی خودت سری 60 ورژن 3 رو دانلود کنی حتما ها
    برای ارور cerretifect error یا گوشیت رو تاریخش رو بررسی کن که حتما درست باشه یا اینکه مشکل ساین هست!که فکر نمی کنم این پست هایی که بهت داده باشم مشکل ساین داشته باشن چون رایگان ارائه شده توسط نوکیا

دیگه Cer & Key مرد! با تاپیک های زیر

*[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
    *[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
    * [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

2. از Immortal تشکر شده:

گوشی شما:
    Touch 2
    ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf has a reputation beyond repute ™Wolf آنلاین نیست.

برای دیدن کل نقشه ها با تاپیک زیر مراجعه کنید

4. از ™Wolf تشکر شده:

masoud teush is on a distinguished road masoud teush آنلاین نیست.

دوستان من دو تا سوال داشتم

یکی اینکه راهنمای صوتی فارسی رو لازم دارم اگه میشه برام قرار بدید تا استفاده کنم

و بعد اینکه مثلا اگه توی یه نقشه یه مسیر رو نبود چجوری میتونم خودم با موبایل با رفتن به اون مسیر ،مسیر طی شده رو به نقشه اضافه کنم ؟

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

پیش فرض راهنمای صوتی فارسی (نسخه جدید) برای ovi map

این هم راهنمای صوتی برای استفاده در برنامه قوی OVI MAP . این نسخه جدید هست که به تازگی قابل دانلود میباشد . و خیلی از ورژن قبلی بهتر شده .
    این فایلها اگر به مسیر ذکر شده کپی بشن هنگامی که شما از قابلیت مسیر یابی این برنامه که مدتی است این قابلیت برای استفاده در تهران فراهم گردیده شما رو به صورت صوتی راهنمایی می نماید .

برای استفاده فایلها رو بعد از خارج کردن از حالت زیپ دو پوشه ی farsi و farsi_f درون این مسیر کپی کنید .

E:\cities\diskcache\voices

E : مموری کارت
    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar Voice.part1.rar‏ (1.96 مگابایت, تعداد دریافت فایل : 505 مرتبه)
    • نوع فایل: rar Voice.part2.rar‏ (1.96 مگابایت, تعداد دریافت فایل : 385 مرتبه)
    • نوع فایل: rar Voice.part3.rar‏ (1.39 مگابایت, تعداد دریافت فایل : 419 مرتبه)

* [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

7. از Immortal تشکر شده:

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud teush نمایش پست ها
    دوستان من دو تا سوال داشتم

یکی اینکه راهنمای صوتی فارسی رو لازم دارم اگه میشه برام قرار بدید تا استفاده کنم

و بعد اینکه مثلا اگه توی یه نقشه یه مسیر رو نبود چجوری میتونم خودم با موبایل با رفتن به اون مسیر ،مسیر طی شده رو به نقشه اضافه کنم ؟
    پست بالا فکر کنم جواب اولتون باشه

اما جواب دوم متاسفانه چنین امکانی برای Ovi map نیست و باید راهها و نقشه ها رو خود نوکیا اضافه کنه

9. از Immortal تشکر شده:

shahzade98 is on a distinguished road shahzade98 آنلاین نیست.

پارت دوم نقشه ها تو یکی از لینکها خرابه تو دوتایه دیگه ه
    اگه میشه لینک سالمشو بزارید
    متشکرم

MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr has a reputation beyond repute MaHsACo0kEr آنلاین نیست.

کدوم لینک رو میگید؟
    میشه کامل توضیح بدین که کدوم لینک هتس که مشکل داره؟

12. از MaHsACo0kEr تشکر شده:

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

ساخت

جدیدترین نقشه ایران به همراه شهرهای ایران و راههای ایران برای نسخه های پایین تر از 3.06

دقت کنید که این نقشه ها برای Ovi Map 3.06 به پایین هست یعنی برای نقشه های 3.06 باید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
    نوکیا از نسخه 3.06 مپ خود تغییرات ویژه ای تویه نقشه های خودش ایجاد کرده که این تغییرات باعث ناسازگار شدن نقشه های دو ورژن برای هم شدن!پس شما اول چک کنید که می خواید از کدوم ورژن Ovi Map استفاده کنید!اگر 3.06 به پایین هست ovi شما پس حتما نقشه های این تاپیک رو دانلود کنید اما اگر نسخه Ovi شما 3.06 هست یا می خواهید اون نسخه رو نصب کنید لطفا از نقشه های ویژه اون ورژن در [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] استفاده کنید
    (تفاوت های دو ورژن تویه اون تاپیک ذکر شده که مترو و تونل ها و ... هم پوشش داده می شه تویه نقشه های جدید)
    اما حالا می خوام جدید ترین نقشه ها و کاملترین نقشه های ایران رو برای این نسخه واستون برای دانلود بزارم

مقدمه:
    خب، همونطور که میدونید بهترین برنامه برای جی پی اس موبایلهای با سیستم عامل سییمبین، چه از لحاظ نقشه (دقیق بودن نقشه، تکمیل بودن نقشه، ثبت اماکن بر روی نقشه، فارسی بودن، و ...) و چه از لحاظ خود برنامه و امکانات برنامه (مسیریابی، مسیریابی صوتی، جستجو ، کارایی ساده و ...) نوکیا مپ و یا همون Ovi map نوکیا هستش. که برنامه هایی نظیر اسمارتکام جی پی اس و یا گارمین جلوی این نقشه و این برنامه اصلا حرفی برای گفتن ندارند.

حدود شش ماه پیش نوکیا برای ایران هم نقشه زد، که این نقشه شامل راههای ایران + نقشه کامل تهران میشد، و البته قول داد که بزودی برای سایر شهرها هم نقشه ارائه کنه.

بعد از شش ماه، این اولین آپدیت جدی و قابل توجه نقشه ها هستش، که در این آپدیت، نقشه کامل شهر مشهد، نقشه کامل شهر، شیراز، نقشه کامل شهر اصفهان، نقشه کامل شهر تبریز و نقشه کامل شهر کرمانشاه اضافه شده. همچنین نقشه تهران هم آپدیت شده و همینطور نقشه راههای ایران هم آپدیت شده (آبادی ها و روستاها و .. روی نقشه بیشتر شده و راهها تکمیل تر شده)

دوستانی که وارد هستند میتونند از سرور خود نوکیا این نقشه رو تهیه کنند (توسط برنامه nokia map loader). من هم توسط همین نرم افزار نقشه رو گرفتم و قصد دارم در این تاپیک برای استفاده سایرین آپلود کنم.

محتویات، دانلود و شیوه استفاده:

این مجموعه که در این تاپیک آپلود میکنم، شامل: نقشه کامل راههای ایران (نسبت به نسخه قبل آپدیت شده) + نقشه کامل شهر تهران (نسبت به نسخه قبل آپدیت شده) + نقشه کامل شهر مشهد (جدید) + نقشه کامل شهر شیراز (جدید) + نقشه کامل شهر تبریز (جدید) + نقشه کامل شهر اصفهان (جدید) + نقشه کامل شهر کرمانشاه (جدید) + راهنمای صوتی فارسی مسیریابی میباشد

شیوه استفاده:
    1- نرم افزار winrar حتما روی دستگاه کامپیوترتون نصب باشه،پس از دانلود و اکسترکت اونبا اینکار فایلها از حالت فشرده خارج خواهند شد و نتیجه یک فولدر به اسم diskcache خواهد بود. 2- در گوشی یکبار نرم افزار Nokia map رو اجرا کنید و سپس از آن خارج شوید. 3- در گوشی فولدر diskcache رو که در مسیر e:\cities قرار داره پیدا کرده و کاملا پاک کنید. 4- گوشی را در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کنید (و یا از رم ریدر استفاده کنید) سپس فولدر diskcache رو که از این تاپیک دانلود کردید به مسیر e:\cities\diskcache کپی کنید.
    توضیح: مسیر صحیح e:\cities\diskcache میباشد، دقت کنید که به اشتباه به اینصورت کپی نکنید: e:\cities\diskcache\diskcache که این صورت دوم غلط میباشد.

برای کسانی که از قبل روی گوشیشون نقشه دارند و نمیخواند اون نقشه ها رو از دست بدند:
    قبل از هرکاری از نقشه ها بک آپ تهیه کنید
    دقت کنید حتما از کامپیوتر برای انتقال فایلها استفاده کنید و اینکار را (انتقال فایلها) در گوشی انجام ندید. (یعنی از سیستم عامل گوشی برای کپی استفاده نکنید)
    دقت کنید موقع انتقال حتما گوشی را در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کرده باشید (و یا رم ریدر)
    بدون اینکه به فولدر cities گوشی دست بزنید (یعنی پاکش نکنید، تغییر نام هم ندید، و هیچ تغییری توش ندید) و یا هر کار اضافه ای، از فایلهایی که از این تاپیک دانلود و اکسترکت کردید، وارد فولدر diskcache شوید و سپس فقط و فقط 16 فولدر تک حرفی به اسم های 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,a,b,c,d,e,f رو در مسیر e:\cities\diskcache گوشی کپی کنید و پیغامهای replace را تأیید (yes) بزنید. با اینکار دو نقشه همپوشان خواهند شد.

[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید][فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

[فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

فایل های پیوست شده

14. از Immortal تشکر شده:

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

پیش فرض نقشه اصفهان به صورت مجزا

سلام .اولين نقشه اي كه ميزارم براي اصفهان است .با فرمت sis بدون نياز به كپي كردن.
    فقط نصب كن و حالشو ببر.
    توجه : بايد هر 3 پارت رو دانلود كنيد وبعد روي يكي از آنها كليك راست كرده و extract رو بزنيد و فايل بدست آمده رو روي گوشي نصب كنيد .
    فایل های پیوست شده

16. از Immortal تشکر شده:

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

دومين نقشه براي تهران .با همون فرمت SIS .

توجه : بايد هر 4 پارت رو دانلود كنيد وبعد روي يكي از آنها كليك راست كرده و extract رو بزنيد و فايل بدست آمده رو روي گوشي نصب كنيد .
    فایل های پیوست شده

18. از Immortal تشکر شده: