در گوگل محبوب کنید :

+ پاسخ به موضوع + ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 17 1 2 3 4 5 6 11 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 165

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800
    Immortal امتیاز غیر فعال شده است. Immortal آنلاین نیست.

پیش فرض اشتراک اینترنت کامپیوتر روی S60v5 با Hiisi1.6.3 گوشی های 5800 و N97 و..

اشتراک اینترنت کامپیوتر روی S60v5 با Hiisi1.6.3 گوشی های 5800 و N97 و..

سلام به تمامی دوستان خودم در سایت پی سی سویت(P30Suite):
    در این مقاله قصد دارم که یک آموزش خیلی کارآمد و مفید را خدمت شما ارائه دهم که تا جایی که من اطلاع دارم در هیچ فروم فارسی زبانی نیامده و سایت تخصصی موبایل پی سی سویت افتخار می کند که این آموزش را برای اولین بار خدمت شما ارائه می دهد.با این مقدمه که همه پی سی سویت های گل می توانند اینترنت پر سرعت را در گوشی های خود داشته باشند،حتی دارندگان سیم کارتهای تالیا و همراه اول...

در این آموزش فرا می گیریم که اینترنت کامپیوتر را بر روی گوشی خود منتقل نماییم که بزرگترین مزیت آن سرعت بسیار خوب برای وبگردی و دانلود است که اگر اینترنت شما پرسرعت هم باشد که دیگه...

پس مستقیم سراغ آموزش برویم،تا جایی که تونستم مطلب رو به صورت عامیانه و خودمونی گفتم که با هم گام به گام پیش بریم و بتونیم از این آموزش نهایت استفاده رو داشته باشیم

تویه اینترنت که نگاه می کردم برنامه های زیادی می دیدم که این کار رو انجام می دادن اکه یکیشون Gunbox هست اما روی FP1 به پایین جواب میده و در در ضمن قابل اعتماد هم نیست... پس بی خیالش می شیم و می ریم سراغ یه برنامه خفن و کاری...پس برای شروع ترفند چیزهایی که لازم داریم رو لیست کردم

1)برنامه hiisi(که در همین پست پیوست شده است)
    2) برنامه ی Java Runtime که فکر میکنم رو کامپیوتر اکثر دوستان نصب باشه... ! اگه نصب ندارید از [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] دانلود کنید ! (آخرین ورژن با حجم 16 مگابایت)
    3) گوشی که MIDP2.0 داشته باشه... (مخلفات JAVA که تقریبا همه ی گوشی ها جدید دارن... !اما بهتره سری 60 ویرایش 3 یا 5 باشه)
    4) یک دستگاه بلوتوث USB که قیمتش زیر 5 هزار تومنه...
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

حالا سراغ آموزش می ریم که من برای راحتی شما اون رو به دو دسته کلی تقسیم کردم!یکی تنظیمات کامپیوتر و دیگری تنظیمات گوشی که ابتدا در این قسمت به تنظمات کامپیوتر می پردازیم.

تنظیمات کامپیوتر:
    در ابتدا نکته ای رو باید خدمتتون عرض کنم که درایور های بلوتوث2 بصورت کلی 2 دسته هستند که یکی (Wildcome که رایج تر هستند) و Bluesoleil (که معمولا روی همه ی دستگاه ها ی بلوتوث جواب میدهند) که تنظیم کردن هر دو رو براتون شرح می دهم:

• راهنمای WildCome
    ابتدا باید ببینیم شماره ی Port بلوتوث ما چند هست (Bluetooth Serial Port)
    برای اینکار طبق شکل زیر روی آیکون برنامه ی WildCom از نوار وظیفه کلیک راست کرده و گزینه ای اشاره شده(Advanced Configuration)را کلیک کنید

حال پنجره ای نمایان میشود که شما باید طبق شکل زیر سربرگ Local Service را انتخاب کنید و شماره ی Port رو از جایی که علامت داده شده به خاطر بسپارید

از مسیر My Service >> Properties >> Serial Prot A می تونید این شماره رو ببینید و بخاطر بسپارید !

در آخر هم بگم که اگه برنامه ی بلوتوث ، برنامه ی خود مایکروسافت باشه ، باید یه دونه Incoming Port درست کنیم ، بعد خودش شماره ی پورت آزاد جلوش می نویسه که می شه ازش استفاده کرد .

-هنوز کار با کامپیوتر تمام نشده است!حالا برنامه ی hiisi رو که در این پست قرار داده شده بود و و دانلود کرده اید رو Exract کنید !بعد از باز کردن پوشه شما مشاهده می کنید که 3 پوشه در جلوی شما قرار دارد.
    پس حال به پوشه Pihatonttu رفته و روی گزینه ی Pihatonttu.cmd کلیک راست کرده و طبق شکل زیر گزینه ی Edit را کلیک کنید ! (اگه Edit رو نداشت فایل Pihatonttu.cmd رو با Notepad باز کنید ) در اینصورت دوباره بعد از Save کردن باید پسوندشو به cmd تغییر بدید)

در پنجره ی Notepad اسکرل پایین رو به سمت راست و آخر بکشید و طبق شکل زیر روی قسمت مشخص شده رو به اون شماره ی Port که به خاطر سپرده بودید جایگزین کنید :
    (برای مثال چون Port هم 4 بود باید این عدد رو به 4 تغییر بدم)

حالا از منو ی File گزینه ی Save رو بزنید و Notepad رو ببندید !
    حالا قسمت دوم که کار ما با موبایل شروع می شه
    اما تا هنوز دستتون گرمه و پای کامپیوتر هستین به پوشه Hiisi1.6.3-P30Suite برید و بعد پوشه Hiisi رو باز کنید و بعد برید به bin پس حالا باید 3 تا فایل مثل شکل زیر ببینید

2 فایل مشخص شده رو که یکی Jar و یکی هم Jad هستن به گوشی انتقال بدید ! (فعلا باهاشون کاری نداریم تا چند دقیقه دیگه)

خوب حالا دیگه گوشیتون رو به دست بگیرید که کارمون شروع شد.
    ابتدا باید یک کانکشن بسازیم برای این منظور در گوشيهاي FP2 از مسیر زیر می رویم
    Tools > settings > connection > destinations
    یا
    Menu >Settings > Connectivity > Destinations

حالا روی options ‎‏ کلیک و از قسمت manage ‎‏ گزینه new destination‏ رو انتخاب میکنیم
    بعد از اینکه برای این پوشه اسم و آیکن انتخاب کردیم ؛ پوشه ساخته میشه( من اسمشو P30Suite گذاشتم)
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    حالا به داخل پوشه ایجاد شده يعني P30Suite میریم و گزینه Options > New Access point رو میزنیم
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

در جواب به سوال ؛ گزینه No ‎‏ رو انتخاب میکنیم و از لیست باز شده Packed data ‎‏ رو انتخاب ميكنيم
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

نكته : اگه yes‏ رو انتخاب کنیم قسمت پروکسی آدرس و پورت بصورت اتوماتیک توسط ایرانسل انتخاب میشن ولی ما چون قراره با تنظیمات خودمون کار کنیم پس no‏ رو انتخاب میکنیم ؛

بعد از انتخاب یه اسم ؛ اکسس پوینت ما ساخته میشه ؛ حالا میمونه تنظیمات اکسس پوینت روي اكسس پوينت ساخته شده گزينه Option و بعد Edit رو ميزنيم تا وارد اكسس پوينت بشيم حالا دوباره از منوي Options گزينه Advanced settings رو انتخاب ميكنيم از اينجا به بعد ديگه توضيحات براي گوشيها يكسان هست
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

در قسمت Network type گزینه ی Ipv4 انتخاب شه (تو حالت پیشفرض همینه)
    در قسمت Phone Ip address گزینه ی Automatic انتخاب شه (تو حال پیشفرض همینه)
    در قسمت DNS address گزینه ی Automatic انتخاب شه (تو حالت پیشفرض همینه)
    در قسمت Proxy server address باید IP به اینصورت وارد بشه 127.0.0.1
    در قسمت Proxy port number وارد کنید 1234

حالا بریم سراغ اون 2 تا فایل که فرستاده بودیم تو گوشی
    از File Manager خود گوشی (بهتره) برید به مسیری که فایل ها رو اونجا انتقال دادید !

فایل hiisi.jar رو اجراو برنا مه رو برای کارایی بهتر توی Phone Memory نصب کنید
    در پوشه ی برنامه ها برنامه ای با نام Hiisi Proxy اضافه شده (مانند شکل زیر)

کار هنوز به پایان نرسیده،حال کامپیوتر و گوشی شما آماده هستند برای ارتباط با یک دیگر.

در مرحله اول بهتره بلوتوث کامپیوتر رو تو موبایلتون Add کنید (برای اینکار وارد قسمت Bluetooth شده و سمت راست رو بزنید،سپس از Option گزینه ی New Paired device رو طبق شکل زیر انتخاب کنید. صبر کنید تا Bluetooth کامپیوترتونو پیدا کنه و سپس add کنید و کد بدید -مثلا 1- کامپیوتر این کد رو از شما می خواد و کد رو در کامپیوتر هم وارد کنید تا کار Add تموم شه)

با فایلی که در ابتدای آموزش با NotePad باز کردیم حالا کار داریم پس باید بریم و اون فایل رو اجرا کنیم !
    پنجره ی زیر نمایان میشه :

همچنین در قسمت نوار وظیفه هم آیکون برنامه ظاهر میشه ! (که هم شکل آیکون برنامه ی Hiisi Proxy تو گوشی هست)
    نکته : در این مرحله بلوتوث گوشی باید روشن باشه !
    -اگه شماره Port رو اشتباه وارد کرده باشید Error میده !

تویه گوشیتون وارد برنامه ی Hiisi Proxy شوید !

در ابتدا طبق شکل زیر سوالی ازتون پرسیده میشه که کلید سمت چپ یعنی Yes رو میزنید :

سپس پنجره ی زیر نمایان میشه که شما گزینه ی Bluetooth Mode را انتخاب میکنید :

در پنجره ی بعدی که به شکل زیر هست شما باید چند ثانیه (تا 10 ثانیه) صبر کنید :

بعد از چند ثانیه بلوتوث کامپیوتر شما شناسایی میشه و اضافه میشه ! مثل شکل زیر :

حالا روی بلوتوث کامپیوتر که شناسایی شده کلیک کنید تا صفحه زیر نمایان بشه :

در این صفحه هم گزینه ی اول که با Btspp شروع میشه رو انتخاب کنید
    میبینید که صفحه ی زیر نمایان میشه !

حالا کلید سمت چپ یعنی Option را بزنید و گزینه ی settings را مثل شکل زیر انتخاب کنید :

بعد از انتخاب settings صفحه ی تنظیمات ظاهر میشه که اونو به شکل زیر تنظیم میکنید :

Modeروی Bluetooth قرار میگیره
    در قسمت Bluetooth Connection گزینه ی Check Now تیک می خوره
    Log رو هم Enable کنید
    در قسمت User Agent گزینه ی Mozila/5.0 را انتخاب کنید
    حالا OK رو بزنید !
    مثل شکل زیر سوالی ازتون پرسیده میشه که باید کلید سمت چپ یعنی yes رو بزنید :

حالا در کامپیوتر سوالی پرسیده میشه که شما بهش پاسخ مثبت میدید و yes رو انتحاب میکنید (ممکن هست پرسیده نشه و فقط Prompt داده بشه)
    صفحه ی گوشیتون به شکل زیر در میاد:

حالا دکمه ی Menu رو برنید تا برنامه در Background قرار بگیره و باز باشه
    کار کلی به اتمام رسید.
    وارد Web Browser گوشی یا برنامه ی Opera Mobile شوید !
    آدرس سایت مورد نظر را وارد کنید !(مثلا:Forum.P30Suite.Ir)
    همین که خواست وصل بشه ازتون سوالی پرسیده میشه که با چه Access point وصل بشه؟
    شما همونی که ساخته بودید رو انتخاب کنید !(ما گزینه P30Suite رو ساختیم)
    همچنین در کامپیوتر سوالی پرسیده میشه که ممکن هست بصورت Prompt باشه ! شما روش کلیک کنید و ok یا yes رو بزنید ! (اگه تیک خالی داشت اونو فعال کنید و سپس ok کنید)
    میبیند که آیکون برنامه در قسمت نوار وظیفه به شکل زیر در اومده و سایتی هم که زدید تو گوشی در حال لود شدنه ...

همچنین میبنید که پنجره ی Pihatontto Proxy هم که باز بود با زدن هر سایت جدید خط به خط پر میشه ، مثل شکل زیر

اینم نمایی از وب گردی من تو سایت محبوب خودمون P30Suite

دوستان عزیز که N79 دارن بهتره گوشی خودشون رو به ورژن 20.0.24 یا 20.0.27 آپدیت کنن که لینک آپدیت ها در سایت پی سی سویت رو برای شما قرار میدهم.
    ([فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید])

کپی برداری فقط با ذکر منبع(سایت تخصصی موبایل پی سی سویت)مجاز است
    مهم:فایل PDF این آموزش هم توسط خودم آماده شده است که به پست پیوست شد،دانلود کنید و از آموزش کامل استفاده کنید
    • من خودم از نرم افزار BlueSoleil 5.0.5.178 و گوشی 5800 استفاده کردم که نرم افزار برای دانلود همه عزیزان قرار داده شده
    • عکس ها همگی توسط خودم گرفته شده و می بینید که سه بخش پی سی سویت یعنی فروم و صفحه اصلی و مجله رو با اوپرا لود کردم و عکسش رو گذاشتم
    • عکس ها و پست در تاریخ 28 شهریور 89 بروزرسانی شد-در خدمت دوستان هستم
    • دوستانی که موقع نصب Hiisi در موبایل با ارور Null Pointer
      java.lang.NullPointerException روبرو می شوند باید عرض کنم که شما به دوتا فایلی که خدمتتون عرض کردم نیاز دارید موقع نصب بر روی گوشیتون هم Hiisi.jad و هم Hiisi.jar پس دوتا رو کپی کنید رویه مموری کارتتون و بعد نصب کنید اما نکته برای نصبش اینه که با وارد کردن کد زیر در گوشی شماره دستگاه بلوتوث موبایل را پیدا می کنید.. *#2820# و سپس فایل Hiisi.jad رو ویرایش کرده و device ID رو تغییر میدین در اول فایل هستش. سپس هردو فایل رو در مویابل کپی کرده و Hiisi.jad رو اجرا کنین(با تشکر از دوست خوبم [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید])
    فایل های پیوست شده

دیگه Cer & Key مرد! با تاپیک های زیر

*[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
    *[ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ]*
    * [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
    itmag is on a distinguished road itmag آنلاین نیست.

سلام
    کامل بود
    ولی من نتونستم وصل شم
    اول اینکه در این شکل ( [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]) برای بنده تا نرم افزار mrouter در حال اجرا نباشه این گزینه نمیاد‍!
    و بعد از اجرای نرم افزار mrouter هم دو تا نرم افزار (کامپیوتر و گوشی ) وصل هستند ، ولی موقعی که میخوام صفحه باز کنم مثل برنامه های دیگه گزینه ی search for WLAN ظاهر میشه و هیچ گزینه ی دیگه ای نداره .
    گوشی من : N78
    لطفا راهنمایی بفرمایید ، تشکر.

3. از itmag تشکر شده:

MFA

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

بعد از اجرای نرم افزار mrouter هم دو تا نرم افزار (کامپیوتر و گوشی ) وصل هستند ، ولی موقعی که میخوام صفحه باز کنم مثل برنامه های دیگه گزینه ی search for WLAN ظاهر میشه و هیچ گزینه ی دیگه ای نداره .
    این مشکل شما از 2 چیز ممکنه باشه!1اول اینکه شما مراحل ساخت کانکشن رو به درستی انجام ندادین که این احتمالش خیلی زیاد هست،چون اگه کانکشن ساخته باشین حتما اونجا نمایش داده می شه پس حتما مراحل رو دوباره انجام دهید و مطمئن بشید که به درستی انجام شده
    مورد دوم هم که احتمالش خیلی کم هست اینه که بعضی وقتها نرم افزارها به طور پیشفرض با یه کانکشن پیشفرض گوشی به اینترنت می خوان متصل بشن پس حتما چک کنید که اینطور نباشه و با کانکشنی که شما می خواید نصب بشه!البته بازم می گم احتمالا این مشکل برای شما وجود نداشته باشه

اما مشکل التون با اون عکس اینه که اون عکس دقیقا اسم بلوتوث شما رو نشون می ده به صورت واقعی!شما وقتی یه اسم واسه بلوتوثتون انتخاب می کنین فقط واسش یه اسم گذاشتین اما بلوتوث کامپیوتر و یا موبایل شما یه قطعه سخت افزاری داره که اسم اون اصل هست که پشت پرده بلوتوث همش با اون انجام می شه و پرتکلی که با اون بلوتوث می شه فرستاد و دریافت کرد btsPP هست پس وقتی بلوتوث شما توسط گوشی پیدا شد حتما اون صفحه هم نمایش داده می شه

* [ [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] ] *

5. از Immortal تشکر شده:

1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
    mamad.zarei is on a distinguished road mamad.zarei آنلاین نیست.

وقتی میخوام Pihatonttu اینو باز کنم ارور میده

7. از mamad.zarei تشکر شده:

MFA

سیم کارت
    سيم کارت
    گوشی شما:
    نوکیا 5800

چه اروری مشاهده می کنید؟لطفا کامل شرح بدید دوست خوبم

9. از Immortal تشکر شده:

2 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
    ashkan199 is on a distinguished road ashkan199 آنلاین نیست.

سلام عزیز
    آموزش بسیار عالی و کامل بود
    من تمام مراحل رو بدرستی انجام میدم و گوشی و کامپیوتر وصل هم میشن اما نمیدونم چرا صفحه باز نمیکنه !!!

11. از ashkan199 تشکر شده:

I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone has a reputation beyond repute I-zone آنلاین نیست.

از مرورگر اپرا استفاده کنید اگر از پیش فرض خود گوشی استفاده میکنید معمولا این مشکل پیش می آید.
    دنیای من تویی ، دنیا ولی میگن زندون مومنه
    ( محسن چاوشی )
    تو دنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست!
    ( فریدون )

-------------------------------------------------------------
    برای مدتی نیستم و این اولین باره!
    موفق باشی پی سی سوئیت

13. از I-zone تشکر شده:

amin_pwa is on a distinguished road amin_pwa آنلاین نیست.

با سلام اين بلوتوثي كه در فايل pdf هست حداكثر بردش چنده؟
    مي خوام بلوتوث 2 بخرم فعلا اين را پيدا كردم !
    جنس خوبي هست يا نه ؟ منشورم اينه كه در هنگام كار با كامپيوتر قطع و وصل نمي شود ؟

[ویرایش توسط amin_pwa ] : 22-02-2010 در ساعت 23:36

15. از amin_pwa تشکر شده:

MFA

گوشی شما:
    S7350 Ultra S
    Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero has much to be proud of Sub-Zero آنلاین نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_pwa نمایش پست ها
    با سلام اين بلوتوثي كه در فايل pdf هست حداكثر بردش چنده؟
    مي خوام بلوتوث 2 بخرم فعلا اين را پيدا كردم !
    جنس خوبي هست يا نه ؟ منشورم اينه كه در هنگام كار با كامپيوتر قطع و وصل نمي شود ؟
    بلوتوث بسته به فاطله بین دستگاه ها است.

اگر خیلی دور نشید خیر قطعی ندارد.
    "کورش کبیر":
    خداوندا دستانم خالی و دلم غرق در آرزوست
    یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان
    یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن
    ===========================
    بازگشت دوباره من به دنیای نـــــــــــت

17. از Sub-Zero تشکر شده:

amin_pwa is on a distinguished road amin_pwa آنلاین نیست.

من هر كاري مي كنم طبق فرمايش شما ولي با اين كار نمي توانم متصل بشوم !
    ايا بايد قبلش اينترنت را شير كنيم !

19. از amin_pwa تشکر شده:

MFA